Kävimme eilen Tirpan 3 kk neuvolassa. Siinä missä ekan kerran pistetään.

Ja voi kun äidillä oli taas morkkis päällä rokottamisesta. Siis itse toimituksesta. Kun toinen on ensin ihan että "apua mitä se oli", mutta pääsee järkytyksestään yli alle minuutissa. Ja sit eikun sama toiseen reiteen. Kyllä siinä mietittiin molemmat, että aika paskan mutsin sulle möivät, kun se taas tällaista hirveää keksi.

Nyt on kuitenkin rokotuksista selvitty pariksi kuukaudeksi. Tirpalla oli vähän lämpöä iltayöstä, eikä tänään ole ruoka normimalliin maistunut. Ihan pirteä poika kuitenkin on, sylissä tykkää hengailla.

Strategiset: pituus 61,5 cm, paino 6,5 kg. Hattukin mitattiin, mutta siinä vaiheessa Tirppa laittoi pissiksi, ja meni vähän ohi se mitta. Ihan normitavis lapsi kuitenkin.

Saa kuulemma antaa seisoa tuen avulla, kun Tirppa on niin innoissaan pystyilemisestä. Soosit ilmoitin aloittavani 4 kk iässä, että päästäisiin pahimmista pukluiluista. Tämä sopi terkalle, seuraavaksi jännätään Tirpan mielipidettä.

Pulun yöheräily alkaa vähän rassaamaan vanhempia. Nyt pojat ovat vielä sillain synkassa, että Tirppa on yleensä syömässä, kun Pulu herää. Eli joudutaan molemmat hommiin läpi yön. Epäilemättä tämä on taas joku vaihe, joka menee jossain vaiheessa ohi. Aika taakia meininkiä kyllä.