Täällä on viime päivinä väännetty teetä maidoksi aika urakalla. Oisin mielelläni syönytkin jotain, tietty, mutta keittiötä kuuratessa on ruokahalu joko mennyt totaalisesti, tai sitten ei vaan ole ollut aikaa syödä. Teenkin juon useimmiten kylmänä. Kaunistavaa vaikutusta ei ole havaittu.

Mut siis oikeesti. Saanen äimistellä, että millaisissa läävissä ihmiset suostuu asumaan? Jos keittiö on niin onnellisesti suunniteltu ja toteutettu, että hyllyt saa kätevästi nostettua irti kaapin pesua varten, niin miten patalaiska saa ihminen olla, että se mieluiten kuitenkin pyyhkii ne hyllyt siellä kaapissa? Ja nurkkia ei tieteskään, koska a) se on vaikeaa, b) ne ei likaannu käytössä? Ja sitten haluaisin vielä tiedustella samaan syssyyn, että miten vaikeaa se nyt on pyyhkiä pesuvesitahrat märällä rätillä päälle päätteeksi? 

Edellisestä voinemme päätellä, että ihmisen nykyisestä lukaalista on toistaiseksi löytynyt ällistyttävä määrä vuosikertamysteeripaskaa. Ne oranssit tiplut ja ruskeat läikät, hrrrrh. Piti käydä eilen ruokakaupassa, mutta en ilkeä laittaa mitään kaappiin tai jääkaappiin ennen kuin ne on kuorittu entisestä elämästä. Et teetä, banaania, jugurttia ja mikropitsaa ilman zetaa. Kuolen mahdollisesti keripukkiin, jos en viikossa saa valmiiksi.

Ymmärrän, että lapsiperhe ja näin ja ei mullakaan tavarat pysy järjestyksessä paria päivää pidempään kerrallaan. Mutta kyllä pintojen siellä kaaoksen alla pitää olla edes etäisesti puhtaita, tai ei pysty oleen. Tyyliin keittiön kaappien ovien yläpinnat voisi esim. kerran vuodessa pesaista fairyllä, eikä vaan asentamisen yhteydessä -80-luvulla. Sanomattakin on varmaan selvää, että liesituuletinta en edes yritä, vaan mies saa irrottaa sen ja toimittaa kierrätyskeskukseen.

Tää on vaan aika hidasta tää homma, kun hinkkaamaan pystyy ainoastaan skidin nukkuma-aikoina. Ja nyt se on viidennen viikon (kuudennen?) kunniaksi ruvennut nukkumaan pääasialliset unosensa öisin. Normitilanteessa tää olisi aivan mahtava muutos. Mutta ottaen huomioon, että valaisinolosuhteet ovat mallia ei ollenkaan tai työmaalamppu... No meen nyt hinkuttamaan kun kerta pystyn.

Aijoo, kiitos kaikista kommenteista. Palailen kommunikatiiviseksi, kunhan kerkiän. Toistaiseksi tällä Järkyttävien (TM) asioiden informointilinjalla. Haluutte kuitenkin kuulla. Tai jos ette haluakaan, niin ei se mitään. Mä haluan muistaa, mutta epäilen etten muista jos en kirjaa ylös.