Liikekannallepano oli päivällä tosi ihqukiva asia. Yöllä puolestaan, ei niinkään. Pulu heräsi yhden pintaan, yritettiin nukuttaa ensin omaan sänkyyn, sitten vanhempien väliin, sitten äidin viereen. Juuei. Kahden pintaan luovutin, lapsi vaan kampesi pystyyn väkipakolla.

Joten siinä me sit postailtiin pimeässä makuuhuone-olohuone-makuuhuone-keittiö-olohuone-keittiö -väliä noin tsiljoona kertaa. Sitten aamuneljän korvilla tapahtui ns. pieni ihme, ja Pulu nukahti lähes kesken askeleen, hyvä kun sain kopattua sen kiinni ennen kuin pää kolahti parkettiin. No en ollut ehkä nopeimmillani, juu. Mutta kuka oikeesti on siihen aikaan yöstä? Pakkovalvotettuna?

Sit me herättiin klo 7.50 - ekan kerran noin vuoteen Pulu nukkui niin pitkään. Ja tuli kiire tarhaan, töihin jne. Ihan kuulkaa joutui lapsi lähtemään hoitoon tyhjin mahoin (!) ja pärjäämään lounaaseen saakka yhdellä (1!) aamupalalla. Et paskamutsilasta päivää, soon itte pääpaskis joka tässä puhuu. Niinpä vaan on kuulkaa tästäkin päivästä selvitty. Ja nyt nukkuun!