Jee! Pulun uudet vaipat tulivat vihdoin. Mähän ostin siis noin vuosi sitten FuzziBunz One Size vaippoja 20 kpl, kun S-koon vaipat jäivät pieniksi. Ja vaipoista 4 kpl tuhoutui ajan kanssa, niistä vaan alkoi se ulkokankaan muovitus muuttaa väriä punertavammaksi, irrota ja repeillä. Vaikka siis käsiteltiin ihan samalla lailla kuin kaikkia muitakin vaippoja.

Tein reklamaation FuzziBunzin sivuilla, fuzzibunz.com/. Ne kyselevät siellä reklamaatiolomakkeessaan kaikenlaista ulkomaankielellä, sanakirjalla selviää, jos ei muuten. Tärkeintä on merkitä vaippojen eränumero, ostopaikka ja -päivämäärä, sekä omat yhteystiedot.

Kirjeenvaihto käydään niiden sivuilla, eli omaan sähköpostiin tulee aina viesti, että sulla olisi täällä meidän sivuilla viesti. Käytännössä ekassa viestissä kerrotaan, että lähetä vaipat ja kopio vaippakuitista tänne meille Ameriikkaan, niin me lähetetään sulle sama määrä vaippoja takaisin ja joku pieni ekstralahja.

Ja nynne vaipat sitten tulivat. Jee. Värit on tietysti ihan mitä sattuu, keltainen muistuttaa lähinnä vauvansinappia, eikä siten sovi ainakaan vauvakuumeisen silmille. Ekstralahjana tuli mukana vaippapussi likaisille vaipoille.

Mutta kivintä tietysti on, että meillä on taas normimäärä vaippoja, eikä tarvitse viikonloppuinakaan miettiä, että ehtivätkö pestyt kuivua ennen kuin viimeinen vaippa kastuu. Ongelmahan on sikäli teoreettinen, että vaippoja on meidän pesu- ja pisutottumuksille sopiva määrä, eikä ikinä ole tarvinnut kertistellä puhtaiden vaippojen loppumisen takia. Mutta mä nyt katastrofitietoisena ihmisenä mietin näitäkin.