Mulla on kuulkaa nyt aikamoinen putki menossa. Kuvittelin vielä eilen illalla, että helpollahan me tästä rokotuksesta selvittiin. Jeah.

Ja sitten skidi heräsi puolilta öin häsäämään ja jatkoi aina kohoavalla volyymilla aamukolmeen. Jaksoin sen kanssa kaksi tuntia ja sen jälkeen herätin miehen ja laitoin korvatulpat korviin. Valitettavasti tässä vaiheessa volyymi oli jo korvatulppien tulppauskyvyn ylittävä, mutta sainpahan vähän lepoa käsivarsille. Huuto loppui kun Pului suostui juopottelemaan. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi varmaan voinut yrittää suppoa, vaikka kuumetta ei ollutkaan. Rokotuskohta on edelleen vähän punainen.

Notta oli aamulla vähän heikkoa meininkiä. Lähdin siitä huolimatta kaverille käymään aamukasilta ja jatkoin anoppilaan puolilta päivin. Nyt kyl vähän väsyttää, mutta oonpa syönyt hyvin ja ulkoillut ja juorunnut ja muutenkin ollut jotain muuta kuin täysin räytynyt.

Paitsi nyt oon kyllä täysin räytynyt. Meen nukkumaan heti kun saadaan Pululle puurot ja maidot nasseliin. Koska ei tää sankarointiputki kestä kyllä pitkään ilman unta.