Epäilin joskus raskauspäissäni, että Pulusta tulee vampyyri tai joku muu hirviö, koska vedin liikaa lakritsia tai maksamakkaraa tai jotain. No tämä finanssimme korjaava synkeä ennustus on nyt näköjään käymässä toteen. Siis sen lisäksi, että lapsi nukkuu hyvin päivällä ja heikosti yöllä, muitakin taudinmerkkejä on ilmassa.

Kaveri on alkanut taas pureskella ihmisiä. Ei sentään leikkikavereita tarhassa, mutta meikäläistä kuitenkin. Epäilin aluksi, että Pulu ei vaan ihan ymmärrä pussaamisen ja puremisen eroa. Mutta nyt hän otti oikein räyhäkkään otteen hampailla suoraan kaulasta. Tosin, tosin lieventävänä asianhaarana mainittakoon, että hengailimme tapahtumaketjun aikana eteisessä, jossa isi yritti poistaa Pulua äidin sylistä, jotta äiti pääsisi lähtemään jumppaan. Pikkukaveri oli selvästi äidin puolella rääkkiä vastaan, ja yritti pistää sille kampoihin viimeiseen asti.

Muitakin juttuja Pulu oppi tänään, mutta näin rääkin jälkeen mitään muista. Hyvä kun pystyn näpyttelemään ilman että sormet menee kuolioon. Sääli, ettei tähän vaivaan ole mitään kätevää maagista parannuskeinoa à la "menejo grillimakkara/jäätelö/marjapiirakka ja/tai muu vastaava".