Vielä eilen loputtomalta näyttänyt vesirokkorakkuloiden lähde näyttää olevan ehtymässä. Osa rakoista on jo kuivunut tai puhjennut. Eniten vahinkoa näyttää ottaneen Pulun vasen silmä, jossa on yksi rakkula yläluomessa ja yksi alaluomen sisäpuolella. Ei tunnu olevan hauskaa se.

Olemme myös jakaneet tartuntaa. Ihan ilmaiseksi, naapurin tytölle. Googlailin tartutusvinkkejä ja sanotaanko vaikka nyt näin, että Amerikassa ne maksaa mistä vaan. Jotkut mutsit ovat löyneet rahoiksi sairaalla lapsityövoimalla: ne vievät tikkarit lapsen suusta, ja postittavat ne sitten ebay:ssä eniten maksaneille. Sairasta menoa.

Meillä tää tartutus hoidettiin yhteisellä välipalalla, jossa Pulu jakeli omenalohkot. Ihan oma-aloitteisesti lapset myös vaihtoivat keksejä kesken herkuttelun. Ja haleja jälkeenpäin. Jos tällä ei lähe, niin soon ihan oma vika ja jostain ärhäkästä immuunijärjestelmästä kiinni.

Muissa uutisissa: en muistanutkaan miten tylsää on hengailla lapsen kanssa kotona päivät pitkät, etenkin kun ei voi edes lähteä leikkikselle viihtymään, ettei tartuteta niihin lapsiin, jotka ei välttis vesirokkoa just nyt halua. Mutta koti kiiltää senkin edestä.