No me mihinkään perhekerhoon edes haveiltu menevämme. Skidi heräsi aamulla (ja käytän tässä sanaa "heräsi" hyvinkin taiteellisella vapaudella) neljänkympin kuumeessa kuumepuuhasteltuaan yön aikana itsensä (ja minut) hereille noin 758 kertaa. Tai niillä paikkein. Onneksi aamupäikkärit vedettiin heti aamupuuron ja parasetamolin perään, ja kympiltä (10.00) kun herätin skidin seuraavalle sapuskalle ja vaipanvaihtoon, oli kuumetta enää kolmeysin pintaan. 

Jännä juttu, mutta kolmeysin kuume on tuollaiselle vuosikkaalle vähän kuin ei olisi kuumetta ollenkaan. Paitsi mitä nyt silmät pyörii päässä kuin lehmänpennuilla ikään, mutta ilmeisesti sitä ei laskettu. Ulos ei silti lähdetty, mutta kotona rempattiin kaikki lelut hyrskynmyrskyn useaan otteeseen. Maitoa skidi ei suostunut juomaan mitenkään, tai vettä, mutta onneksi meloni maistuu aina. Että nyt vähän lipsuttiin tästä monipuolisesta ruokavaliosta, kun lapsi on ruokittu yhdellä (1) jääkaappikylmällä (brrrrr) 1,5 kg cantaloupella tänään. Ja iltapuurolla. Mutta söipähän jotain kuitenkin.

Arvonnalle oli käydä huonosti, kun lapsi löysi nimilappuset ihan omatoimisesti käydessäni vessatauolla. Siis ihan kuulkaa löysi työhuoneestani työpöydältä, jonne hän ei siis edes näe vielä, eli aika taitavaa. Päättelin voittajan sen perusteella, että lappu oli varsin maisteltu ja hyvin rutisteltu. Onneksi olkoon, Sanna! Meili tulee perästä. Ja palkinto.