Käytiin taas neuvolassa. Ja tästäpä riitti hupia ihan eilisillasta saakka.

Hokasin nimittäin (oon sillain yllättävä), että nehän lähetti sieltä kaikkia kaavakkeita täytettäväksi. Ja sit täyteltiin. Hyvinvointikaavaketta täytellessä yllätyttiin siitä, miten hyvin meillä oikeastaan menee. Oikeastaan ainoa kohta, jossa oltiin täysin eri mieltä lomakkeen väittämän kanssa, oli "saan riittävästi unta".

Alkoholi- ja huumelomakkeissakin oltiin terveen puolella. Mutta siis vähänkö nauratti, kun luettiin sitä huumelomaketta. Siinä olisi kyllä kukkahattutädeille taas päiviteltävää - sehän antaa meille kaikille huumeettomille vanhemmille järkyttäviä ideoita, kun siinä oikein nimeltä mainitaan kaikkia huumeita. Että mitä jos joku ihan tavisteenjuojavanhempi vaikka kiinnostuu unikkoteestä, kun sitä oikein neuvolan lomakkeella mainostetaan? Kyl te tiedätte, samaan tapaan kuin nuoriso kiinnostuu koulumurhista, kun niitä lehdissä mainostetaan...

No aamulla sitten kävi Pulunen mitattavana ja tutkittavana. Pulu ei tykännyt. Vaa'alta saatiin lukemaksi 11,44 kg, mittanauhalta 81,9 cm ja silinteri saapi olla 49,8 cm. Pituus ja paino ovat ilmeisesti ihan tasapainossa, pituudeltaan Pulu on vähän perustallaajaa lyhyempi. Sydän, keuhkot, suolisto, kurkku, korvat ja kivekset kaikki ihan löytyvät ja kunnossa. Syö lusikalla ja tekee palikkatornin, muutamia sanoja on ja omaa tahtoakin alkaa löytyä, esim. älkää työntäkö niitä juttuja mun kurkkuun ja korviin ja sitäpaitsi haluan leikkiä noilla leluilla. Ihan hyvä, ettei tarvinnut rokottaa samalla. Kiitos ja näkemiin, nähdään puolen vuoden päästä.