Käytiin ekan kerran neuvolassa tänään. En saa vielä punnerrettua vaunuja kynnysten yli kun vatsalihaksia ei saa käyttää, joten käytiin sitten kanniskelumeiningillä. Onneksi matkaa ei ole kuin muutama sata metriä. Sankari onnistui nukahtamaan jo silläkin matkalla. Ja toki herätysjuhlan kunniaksi piti itkeä terkan korvat soikeiksi. Kaikui tosi kivasti.

Saatiin poika kuitenkin mitattua. Painoa 3850g ja pituutta 54 cm. Toveri ns. pieni on siis vetänyt painoa viikossa nelisensataa (400) grammaa ja pituutta syntymän jälkeen viisi (5) senttiä. Ei ihme, että pienin vaatekoko (56cm) alkaa käydä vähän naftiksi. Silinterikin saa olla nykyään koossa 38,5 cm. Että kyllä tällä osittaisimetykselläkin ollaan näköjään ihan ihmisiksi kasvamassa. Paitsi eilen mentiin jo ilman lisämaitoa.

Hengitysrohinat, nieleskelyt ja kiukkuitkut menevät lievän refluksin piikkiin, eli jotain kaasutippoja ja probiootteja pitäisi apteekista käydä. Pystyssä saisi myös hengailla mahdollisimman paljon, josko sieltä vaikka pääsisi vähän ilmaa karkuun.

Mäkin pääsin vaa'alle ekan kerran synnytyksen jälkeen. Vauva+härpäkkeet+ylimääräiset nesteet = n. 9 kg. Tai yhdeksän multa on nyt tipahtanut. Ei ihme, että olo on jokseenkin keveämpi. Kun tippuis ne loput 11 vielä. 500gr saa kuulemma viikossa tiputtaa max. Ei sit vissiinkään bostailla biksuissa Hietsussa tänä kesänä. Jätskiä saa kai silti nautiskella?