Myrkytär kehuskelee blogissaan käyttävänsä vaatteita päivittäin. Vaikka on ihan pesunkestävä äiti. Kattokaa vaikka. myrkytar.vuodatus.net/blog/2489236#5597298

Jestas sentään. Oon mäkin joka päivä suihkussa sentään käynyt, mutta että vaatteet pitäis päälle laittaa päivittäin. Vähän hei liian fiiniä ja vaivalloista.

No sit kun vaivaudun laittamaan, niin se on ollut jo viikon samaa settiä joka kerralla. Miehen boxerit, kert omat on sen verran naftit, ettei niitä voi rullata kätevästi vesirajan alapuolelle sektiohaavaa painamasta. Imetysliivit, että pysyy yläselkä jotenkin ryhdissään. Ja sitäpaitsi niitä kuppiklipsejä on kiva naksutella. Klikklik vaan, pöytä on taas katettu, herra tekee hyvin.

Ja jos nyt oikein hövelillä tuulella ollaan ja kuumat aallot eivät käy tämän varsin kuuman vartalon läpi jatkuvalla syötöllä (hehehe, jatkuvalla syötöllä, vitsivitsi), niin niskaan voi vielä heittää sen ainoan kalsarit peittävän tunikan, jossa on napit edessä. Sekin on kuitenkin flanellinen, niin että se käy kivasti niin päiväkäyttöön kuin yöelämäänkin. Vieraita jos tulee, saatan jopa vetää velourverskat tunikan alle. Tunika kun on niin pitkä, ettei puolitankoisuuteni paljastu katsojille.

Periaatteessahan sitä voisi ostaa jotain vaatteita, joihin nykyinen maharöllykkä mahtuu. Mutta käytännössä shoppailuajatus on kyllä masentavampi kuin yhden tunikan käyttäminen riekaleiksi. Voisin yrittää laihduttaa, mutta nälkähormonit vaivaavat edelleen ja ruokaa on saatava heti kun on nälkä, tai kuolema tuloo justiinsa.

Jaa, tulipa tässä havaittua, että on muuten äitinsä hormoneihin tullut tämä lapsi näissä ruokailuasioissa. Hitsi.