Isi raportoi pojan ottaneen ensiaskelensa. Itsehän olin tietysti viettämässä vapaailtaa, joten näkemättä jäi se. Mikäli tämä ei kuitenkaan jäänyt täysin ainutkertaiseksi tapahtumaksi, niin näkeehän noita askelia sitten myöhemminkin. Jospa vaikka sen sitten pääsee todistamaan, kun poika kävelee jääkaapille.

Muutenkin on vähän paskamutsia ollut liikkeellä taas. Eilen nimittäin julkaistiin lempparikirjailijani uusi opus ja mies kiikutti sen ystävällisesti kotiin. Niin että raportoinnin kanssa on varmaan vähän hiljaista, kunnes olen saanut taidenautintoni vedettyä pohjanmaan kautta. 140/959 menossa. Eiköhän tää ole viikonloppuna mökillä viimeistään selvitetty.

Ja sitten mulla on kaksi (2) kokonaista vapaapäivää ja -yötä. Jee! Siis perheestäkin vapaata. Oon buukannut ne kaksi (2) päivää niin täyteen ohjelmaa, että taidan tarvita viikon toipumiseen. Mut siis miettikää... Saa tehdä ihan mitä vaan ilman että tarvii aikatauluttaa lapsen mukaan tai ottaa yhtään mitään huomioon kuin omat mielihalunsa ja sään. Hunningolle vaan, rairairai!