Tänään sain aikaiseksi vaikka mitä. Mutta erityisesti aivan käsittämättömän typerryttävän sotkun keittiöön. Ja 48 purkkia vauvanruokaa pakastimeen. Tai no pakastimeen 45 purkkia, koska loput eivät mahtuneet. Ja imetinkin siinä välillä.

Nyt löytyy monipuolisuutta ruokavalioon kana-riisi-tomaatti-vihreäpötkylä,ei kurkku -version, nauta+ ed. -version, nauta-peruna-porkkana-, kana-perunaporkkana-, ja täysjyvämakaroni-nauta-tomaattiporkkanaversion verran. Tarkoitus ei ollut tehdä näin paljon, mutta onnistuin sitten noukkimaan 300g kanan ja 400g luomunaudan normimpien pakkausten alta. Vaikka skidini onkin aika äijä vauvaksi (oho, kirjoitin aluksi että vaivaksi), niin ei sille ole ehkä silti hyväksi vetää 50%:n lehmää tai kanaa. Voipi tulla masu pippa. Monipuolisuus vähän kärsi siinä samalla, kun kotoa ei löytynyt loppupeleistä muuta kuin lisää riisiä, porkkanaa ja tomaattia.

Mut nyt menisin nukkumaan, en pysty kirjoittamaan kahta sanaa peräkkäin oikein. Mainitsinko, että henk. koht. vedin sitten litran mansikkajätskiä illalliseksi, koska naudat eivät muuten olisi mahtuneet pakastimeen?