Miten päivä menee ihan pipariksi kahdella puhelinsoitolla?

No ekana soitetaan äidille, jonka poikanen on päiväunilla. Lapsi herää kesken unien ja alkaa konsertoimaan. Lopetetaan soittaminen ennen kuin vastaajan on mitenkään järkevästi mahdollista vastata puhelimeen.

Sitten soitetaan miehelle, joka ajelee autolla töistä kotiin. Miehen vastatessa mumistaan puhelimeen, niin että miehen on täysin mahdotonta saada viestistä mitään järkevää selkoa.

Äidin puhelimessa näkyy, että neuvolasta on soitettu. Neuvolaan soitettaessa tavoitetaan ko numerosta jonkun täysin oudon terkkarin nauhoite. Mies epäilee, että joku nainen ilmoitti jonkun olevan sairaana. Ehkä. Eli ehkä ei sitten ole neuvolaa huomenna? Asiaa ei voi tarkistaa soittamalla neuvolaan, koska nauhoite. Ja puhelinaika olisi huomenna reippaasti neuvola-ajan jälkeen.

Kolmet rokotukset olisi pitänyt olla ja aika oli muutenkin viikkoa liian myöhään, koska neuvolassa oli kiirettä. Voin vain kuvitella miten helppoa on saada sitä seuraavaa aikaa, ks. ed. Toivottavasti se aika nyt on oikeasti peruttu, ettei jätetä turhaan menemättä ja toivottavasti terkkari paranee pian. Vai pitäisikö ottaa ja soittaa terveyskeskuksesta lääkäriaika rokotuksia varten?

Tympeää.