Kävin viettämässä lapsettomat uudet vuodet tyttöilyhenkisesti skumpan kera. Soitin vielä lisäaikaakin, niin että kotiin palauduin vasta puoli puoleltaöin. No en olisi muuten soittanut, mutta oli ihan kauhean hauskaa. Sitäpaitsi uusi vuosi on vain kerran vuodessa, ja lapsen raportoitiin vetäneen justiinsa iltamaidot ja -puurot, joten kotona ei erityisesti tarvittu meikän cateringiä. Ja oli kauhean hauskaa, kans.

Lopetin sen skumpan vetämisen kasin pintaan aamuvarhaisimetyksen takia. Mutta sitten se kuitenkin iski aamupuoliviideltä. Aamuvarhaisvainoharha. Piti ihan nousta laskemaan alkon sivujen alkolaskumittarin avulla, että tuliko pikkuiselle tarjottua sit kuitenkin terästettyä maitoa. Ei sillä että siihen äidinmaitoon yhtään verta enempää promilleja siilautuisi, mutta varmuudeksi kuitenkin. Ettei tarvi taas paskamutsiksi ryhtyä ja vielä heti vuoden alkutunneilla.

Ei onneksi tarvinnut, eikä olisi tarvinnut vaikka olisin vetänyt tuplasti sen määrän kuperkeikkalimua jonka vedin. Uni tuli heti helpotuksen huokauksen jälkeen.

12. Stressaan nykyään huomattavasti vähemmän kuin ennen asioista, joihin en voi välittömästi vaikuttaa.