No nysse on sitten iskenyt. Muiden äitien pikkuvauvat on niiiiiiin söpöjä ja lutusia ja ihania ja haisee hyvältä ja kaikkea. Ja siitä on niin kauan kun Pulu oli sellainen. Pikkuvauva. Vaikkei se nyt pelkästään söpö ja lutunen ja ihana ja hyvänhajuinen ollut, niin ainakin sen pystyi pukemaan ilman että piti kirmailla lapsen perään sukkien välillä. Lahkeidenkin.

Muiden pikkuvauvoissa on tietysti sekin puoli, että ne pitävät hereillä vain omia mutsejaan, ei meikäläistä. Mulla on tää ihan oma yövekkari. Meillä alkaa kuitenkin mennä sen verran kevyesti tää lapsiarki, että tässä kuin varkain alkaa pohtia, että laitettaiskos seuraavan vuoden malli? Noin niin kuin teoreettisella tasolla, eli ei nyt tässä sen tarkemmin määritellä lukusisältöä sanalle "seuraava".

Muut (TM) ovat selvästi alkaneet pohtia myös, että olisko se "seuraavan" sisältö sitten tyttö- vai poikamerkkinen. Vähän kautta rantain on nimittäin udeltu, että eikö olisi kiva, jos Pululla olisi pikkusisko. Heti perään tietysti korjataan, että pikkuvelihän olisi ihan yhtä kiva, vaikka selvästi se pikkusisko olisi sitten kuitenkin kivampi. Yksi molempaa sorttia, jnejnejne.

En ole näistä sen ihmeemmin paineita nostatellut. Tottahan ihmisiä kiinnostaa, ihan samalla tavalla kuin itseäni kiinnostaa, että mites on. Tuliskos sitä seuraavaa mallia joskus? Toistaiseksi vastaus on vahva ehkä. Ja tämä päätös pitää.

Muutosta asiaintilaan ehkä tulossa siinä vaiheessa, kun alan nostalgisoimaan muiden raskausmahoista. Heitin jo mäkeen kierrätykseen suuren osan raskauskoltuistani, mutta nykyisellään paria kokoa liian isot talvitamineet laitoin varastoon. Koska se vahva ehkä ei kyllä tarkoita sitä, että kesäaikaan oisin viimeisilläni. Ainakaan suunnitellusti. Eli yritän välttää henkeen ja vereen jos se minusta millään lailla kiinni on.