Huoh. Oli niin stressaavaa tää haalaribisnes, että hoidin sen pois alta mahdollisimman pikaisesti. Ja netitse. Ettei tarvinnut vaivautua mihinkään liikkeisiin asti ahistumaan. Tänään oli niin sairaan kylmäkin, ettei lähdetty edes kirpparille.

Joten etsin itseni nettikauppaan, jossa oli alessa sekä talvihaalarit että kurikset. Tarkistin etukäteen netistä löytämästäni graffasta, että miltäpä tuo Pulun oletettu kasvukäyrä näyttää suurin piirtein vuoden aikana. Yhdet talvimeisingit (joiden olisi tarkoitus mennä vielä ensi talvena), yksi perinteinen kurissetti (jonka pitäisi sopia syksyyn saakka), ja yhdet vedenpitävät fleecesisustaiset housut+takki veneilyä, aamukastehiekkistelyä jne varten (kuten edellä) tuli kliksauteltua koriin. 160 € meni ihan vaan kevyellä ranneliikkeellä, värivalikoima täysin riippuvainen siitä, mitä sattui löytymään. Oho, löytyi harmaata ja turkoosia. Siis kuka olisi uskonut... 

Yritän lohduttautua sillä, että ulkoiluvaatteista ei saa tinkiä, koska jos tinkii, niin harmittaa joka päivä, useina vieläpä kahdesti. Ja sillä, että turkoosin skidin löytää mudasta kätevästi, ja että harmaa skidi erottuu kivasti lumessa. Ja sillä, että nyt voin käyttää nekin tunnit, jotka olisivat muuten kuluneet kirppistelyssä, jonkin tuottavan työn tekemiseen. Ja sillä, että kumpparit ja muut kengät voi ostaa kirppikseltä. Ja sillä, että jos nää on väärää kokoa tai jäävät pieneksi ennen kuin Pulu tuhoaa ne, niin niistä saa muutamia kymppejä takaisin päin. 

Eikä tarvi sitäpaitsi enää tästäkään asiasta ahdistua. Meen nyt vääntämään luomupossua kolmella tavalla, ettei lapsi kuole liian yksipuoliseen ruokavalioon seuraavan kolmen viikon aikana.