Käytiin Pulun kanssa poimimassa punaherukoita mummilassa. Kivaa oli (paitsi se kun murkku puraisi Pulua jalasta). Ja piha onneksi niin suojainen, että poimintatekniikkani jäivät ihan vaan perheenjäsenten tiedoksi.

Mitään mansikoita tai sieniä ei tässä vaiheessa enää oikein jaksa poimia. Paitsi ehkä tymäkästä ylämäestä. Mutta herukanpoiminta onnistui alaoksilta ihan maassa istuen ja oksaa nostaen. Yläoksilta poimiessa ei tarvinnut edes kumartua ja keskitason oksilta meni vielä ihan ok seisten. Onneksi sitä sattuu olemaan tällaista persjalkaista mallia, muuten olisi voinut jäädä väliin. Saatiin pari maijallista mehua talveksi. Kyllä nyt kelpaa flunssailla.

Pulua ei herukanpoiminta kiinnostanut, joten leikimme piilosta autoleikkien väliajat. Ja sitten käytiin monta kertaa onnistuneesti asioilla, vaikka matkustus ulkoa vessaan kesti parisen minuuttia. Hyvä Pulu!

Kotona sitten ei ihan niin onnistuneesti. Ehdin kuitenkin ottamaan kopin just ennen kuin olisi mennyt matto pesulaan. Tuli ihan vauva-ajat mieleen. Hyvää harjoitusta talvea varten...