Käytiin taas mökkeilemässä viikonloppu, tällä kertaa sukukokouksen merkeissä. Ja kyllä se vaan niin on, ettei pitäis lapsia tehdäkään kuin perhepiireissä, joissa asuu lähekkäin vähintään parit tädit ja isotädit (ei miel. omia lapsia tai lastenlapsia). Vietin yllättäen lähes vapaapäivän, kun vapaaehtoisia syöttäjiä ja leikittäjiä ilmaantui useampia joka syötölle ja leikille. Vaipat piti toki itse vaihtaa. Yhdellä tädillä oli jopa mukana todistusaineistoa siitä, että Pulu näyttää ihan hänen tyttäreltään saman ikäisenä.

Mutta ei paha, kun sain joka aterian vetää ihan kuulkaa sivistyneesti jutustellen muiden aikuisten kanssa. Ja jopa ihan saunassa käytyä kaikessa rauhassa, uimaankin olisi varmasti ehtinyt, jos olisi ollut uimakelpoinen sää.

Lapsellakin oli niin erinomaisen hauska päivä, että ihan yhtään kertaa heräämäti laittoi unta koko yön. Itse toki heräsin sitten normaaliin aikaan tarkastamaan, että hengittääkö se vielä, kun on niin hiljaista. Ja viime yönä sama ihme toistui. Toivo normaaleista yöunista ihan rutiininomaisesti harrastettuna elää jälleen.