Aamu vietettiin rannalla auringossa hyvässä seurassa, kiitos kysymästä. Ennen lasta olisin viettänyt tällaisen upean aamun näpytellen jotain epäolennaista työpisteellä, ja sinne olisi periaatteessa jo kova hinku takaisin. Paitsi tämä aamu oli kyllä just hyvä näin, neliapilakin löytyi ihan vahingossa. Epäilemättä erinomaisen aamun sujumiseen vaikutti taas täysin väliherätyksetön yöuni, à 7 (7!) tuntia (h).

Lapsi sinkoutui päikkäreille suurin piirtein sillä sekunnilla kun päästiin takaisin kotiin. Ja sit sieltä päikyiltä pois tipahdettuaan sängystä. Mutta hetken sylittelyn jälkeen uni palasi. Onneksi lattialla on vähän vaahtomuovia ja pudotuskin on huimat 15 cm.

Meenpä laittaan vähän teetä ennen kuin vaippapyykki valmistuu ja lapsi palailee tajuihinsa. Sit taidetaan seikkailla puistoon loppupäiväksi. Isi tulee tänään aikaisin kotiin hoitovastuuseen, ja minä pääsen kahdeksi (2) tunniksi (h) salille. Voi sitten huomenna miettiä miten hyvä idea oli sulatella juhannusherkkuja liikunnan avulla, kun oikeastaan olisi vaan voinut jättää santsaamatta. (Mut siis vaniljakreemitäytesuklaata, oisitteko itse saaneet pitäydyttyä yhdessä (1) palassa?)