Tänään käväistiin myös 2-kuukautisneuvolassa ja sen jälkeen aurinkolämpimässä kärtsäkävelyllä. Tarvitseeko mainitakaan, että rinta tukostui välittömästi? 

No neuvolakäynti käväistyi kuitenkin kivasti. Pulu kasvaa pituutta keskikäyrällä, eikä ihme, että pienimmät vaatteet ovat käyneet pieniksi, kun pituutta on jo pontevat 58,5 cm. Poika näyttää pidemmältä kuin on, koska paino laahaa vähän keskikäyrän alapuolella, neljän ja puolen kilon paremmalla puolella kuitenkin ollaan. Ja päätä on taas kasvateltu isältä perittyyn malliin, 41,8 cm.

Pikkusankari sai myös ekan rokotuksensa, rotavirusta suoraan ampullista.Terkka epäili että ei välttis maistu hyvältä, eikä oikein vaikuttanut uskovan vakuuttelujani siitä, että tämä pentu nielee sujuvasti lähes mitä tahansa. Rotavirus vedettiin sujuvasti hymy naamalla. Oli vaan liian pieni annos, niin että nälkä jäi ja piti laittaa vähän maitoa päälle. Massu menee tästä kuulemma iloisesti sekaisin, pahinta on kuulemma viidentenä päivänä. Jolloin isillä alkaa loma!

Suusta löytyi sammasta, sitä neuvottiin häätämään vissyllä penslaamalla. Oisitte nähneet, kun testipenslailin kotosalla. Ilmeisesti pumpulipuikko suussa ei ole skidistä ollenkaan älyttömän paha juttu. Parempi se tuntuu olevan kuin tutti. Koska lääketieteellisten operaatioiden pitää olla kamalia, hörppyytin kokeeksi minisesti vissyä snapsilasin reunasta. Se oli sentään asiaankuuluvasti niin outoa, että poika purskautti nesteen kaaressa tyynylleni. Ansaitsin.

Maha meni sekaisin joko vissystä tai rokotteesta, koska meillä soi tänään aikamoinen urkumusiikki. Lasta itseään ei kuitenkaan tunnu haittaavan olleskaan. Tää on hyvä, pidetään tää.