Tulipa tänään suoriteltua mahdollisesti yksi huonoimmista ideoista ikinä. Vai mitäs luulette, kuinka nerokas idea on yhdistää pienimuotoinen maakuntaretkeily remppatarvikkeiden hakumatkan hengessä pk-seudun typerimmän jenkkimallisen ostohelvetin katsastamiseen samalla tositarkoituksella?

Siis ylipäänsä huono idea, mutta suoritetaanpa sama alle kuukauden ikäisen pikkuotuksen kanssa. Vieläpä ennen pyhäpäivää, joten ko. pk-seudun omakotiasujat ovat liikkeellä laumoittain samassa tarkoituksessa. Oon nyt imettänyt sekä motarin lepoalueella että em. pelto-ostotaivaan parkkiksella että vieläpä saksalaisen remppatarvikemestan maaliosaston maalipurkin päällä. Kyllä vaan.

Ja roudannut kuumissaan ja janoissaan kirkuvaa syliapinaa korvat punaisina ympäriämpäri etsien poispääsyä. Ja ottanut vastaan ohjeita joltain vanhalta aasialaisämmykältä, joka halusi minun laittavan lapsen "down, more down", vaikka suoraan sanoen siinä vaiheessa ei olisi ollut eniten ohjeistamisen paikka. Ja kannustanut lopulta miestä ajamaan varovasti samalla kuin em. otus on huutanut murhaa ja kuolemaa omalta hävittäjälentäjän istuimeltaan.

No selvittiin hengissä kuitenkin. Paitsi kääkällä oli tietämättään henki höllässä samalla "down, more down!"-meiningillä.

Huomenna aloitetaan uuden kämpän remppa. Muuttopakkauskin pitäisi suorittaa jossain välissä. Viikko aikaa saada tämä nykyinen tyhjäksi ja siivoksi ja uusi lapsiperheen vetävään kuntoon. Ensi lauantaina tiedossa lisää maakuntamatkailua (ja entistä kauemmaksi) perhetapaamisen merkeissä ikäänkuin remppa- ja muuttoaiheisen viikon kevennyksenä.

Että jos ensi kuun alussa ollaan vielä kaikki hengissä ja edelleen naimisissa ja vauvallekin ollaan Deetipat muistettu päivittäin päivittää, niin sithän tää on mennyt kokonaisuudessaan aika jouhevasti. Saattaa tää blogin päivittäminen vähän kyl jäädä. Tsorge vaan, ei kaikkeen repiä yhtä aikaa. Mut kaiken Järkyttävän (TM) tuun kuitenkin juoruamaan, oon sillain vähän lörppä.