Pulu osoittelee yltympäriinsä. Heti kun sanoo jonkin asian nimen sillain sopivan painokkaasti, niin pojan kasvoille leviää tietäväinen hymy. Ja sormi siirtyy välittömästi osoittamaan jotain muuta.

Tälläin vähän väsynyt äitiyshenkilö voisi tästä keksaista tosi hauskan vitsin, jonka toteuttamisesta seuraisi epäilemättä pelkkiä ikävyyksiä noin puolen vuoden viiveellä. Tai aiemminkin. Ihan vaan tuli mieleeni kun Pulu osoitti tätihenkilöä noin kolmannensadannen kerran tänään kun oltiin kirppisreissulla ja olisi ihan kielenpäällä pyörinyt monia muitakin sanoja kuin "täti". Löytyi yhteensä kympillä kahdet Rukan kurahousut (vihreät!) ja yksi välikausipuku.

Jaa mihin niitä tarvitaan? Mökille. Päästään tänään oikein farkulla menemään, joten tänään mökille muuttavat meidän kanssa mm. potta, puoli pakastimellista mysteerivauvansössöä, epämääräinen määrä kulahtaneimpia vielä sopivia collegehousuja, kyllästystä aiheuttavat lelut  ja megapack kertiksiä. Ettei tartte riepotella näitä kaikkia mukana sit joka viikonloppu koko kesän ajan. Kyllä täällä meinaan hoksataan tällaiset jutut! Eikä muuten tartte enää lähteä märkänä ja hiekkaisena kotiin ainakaan pariin viikonloppuun.

Niin että jos meistä ei nyt kuulu mitään ennen maanantaita, niin se johtuu siitä, että paistetaan makkaraa vesisateessa, hyttysten ja käärmeiden syötävänä. Väliajat pestään ah niin tunnelmallisia, mutta valtavan ärsyttäviä pieniruutuisia ikkunoita ihan lämpimiksemme. Paitsi Pulu, joka lätkyttelee merta ja syö hiekkaa ylettömän onnellisena. Siis lapsen takia mitä vaan.