Tää ei nyt mennyt niin kuin Strömsössä. Ekana miehen kaverit hengasivat keittiössä, niin että iltapuuro jäi välistä. Ja tokana myöhäinen lenkki (19.30-20.45) valvotti meikäläistä. Toisin sanoen, valvoin ekaan yösyöttöön, joka pitikin sitten vetää pidemmän kaavan kautta, koska lapsi a) heräsi vaippaa vaihdettaessa ja b) ei saanut nälältä unta uudelleen ilman puuroa. Joka me tajuttiin jo hetikohta röyhtäyttämisen jälkeen.

Tästä johtuen myös tämä aamu on mennyt puolihunningolle. Ekana jätkä veti napansa ylitäyteen aamiaista. Sitten ei vedetty päikkyjä millään, ja satoi niin kaatamalla, että olisi varmasti jääty sisälle, vaikkei äitiä olisikaan väsyttänyt. Joten kolmen tunnin tavoitteesta jäätiin parikymmentä (20) minsaa ja siihen päälle päätteeksi olin huomattavastuí väsyneempi kuin motivoitunut, ja syötin maidon makuulta. Simahdettiin molemma pikapikaa. Joten ei röyhtäytetty. Ja sit vielä heräsin 11.30, kun lapsi ihan omatoimisesti imuroi unimaitoa. Sain sen kyllä lopetettua neljään minuuttiin, mutta röyhtäytys jäi taas, koska lapsi koisaa, ja äidillä nälkä ja vessa ja väsy ja harmi ja kaikkee. Ehkä tää oli kuitenkin niin pieni määrä, ettei lasketa tai vaivaa mahaa ja laitetaan seuraavat safkat 1,5-2 tunnin päästä, eli normiaikataulun mukaan.

0.07 maito+maito

0.26 vaipanvaihto+ röyhtäytys

0.51 luumupuuro

0.58 maitohuikka

1.07 1 ml Gaviscon, pystysylittely

1.34 omaan sänkyyn nukkumaan

(äiti herää)

4.18 herää, maito+maito nukkuvana, röyhtäytys

4.32 2 isoa röyhyä

4.55 omaan sänkyyn nukkumaan

(äiti herää)

7.21 herää, maito+maito

7.40 vaipanvaihto

7.50 sitteriin, persikkapuuro

8.10 maito+maito

8.20 röyhtäytys

8.40 puklukuola

8.41 1 ml Gaviscon, pystysylittelyä

8.44 2 röyhyä

8.55 iso pukli, ei paineella (maha oli varmaan liian täynnä kun tuli puuroakin)

8.56 sitteriin siivottavaksi

leikitään jne

10.02 maito (makuullaan, ei röyhtäytetty)

10.05 nukahti

11.30 minimaito nukkuvana (omin avuin, ei röyhtäytetty)

Hei jos kaikki menisi aina just niin kuin pitää, niin kukaan ei oppisi mitkä temput on tosi olennaisia. Tästä lähin meillä heitetään vieraat pihalle, tai vähintään ulos keittiöstä lapsen iltapuuron alta. Eikä äiti enää lenkitä seiskan jälkeen, jos mitenkään voidaan välttää. Äiti myös investoi säänkestäviin lenkkivarusteisiin, ostoslistalla vähintään kumisaappaat , pitkä sadetakki, lippis ja tuulipuku tai vastaava. Kyllä se nyt jossain muuallakin saa näkyä kuin vatsanseudulla, että lapsen parhaaksi tässä elellään, eihän sillä tuulipuvulla tarvi töissä käydä.