Soittakaa lastensuojeluun, tässä talossa ei tarjota ruokaa kuin tunnin (1) välein! Kyllä siinä saa aikamoiset raivarit vääntää, kun on maha koko ajan tyhjä. Eikä vihjeestä ymmärretä, pimitetään vaan, vaikka toiset tietää, että uunissa on bataattikanapataa ja kaapissa pipareita.

En tiedä, mihin mahaan Pulu on tänään safkaa vetänyt. Varmaan siihen viime viikolla tyhjyyttään kumisseeseen. On nimittäin syöty enemmän kuin ikinä kerrallaan. Useampaan otteeseen. Ja järkyttäviä itkupotkuraivareita, jos leivänpaahtimella kestää yli nanosekunnin hoitaa hommansa. Tai äidillä avata soijavanukaspurkki.

Itsekin olen tänään jo kaksi (2!) lämmintä ateriaa nautiskellut. Toisella kerralla otin vielä vähän lisääkin. Muutenkin on ollut ihan normaali olo, pystyy kävelemään kuin Homo sapiens, eikä tarvinnut vetää päikkäreitäkään. Pulukin on niin normaali, että on juossut jo päivän kestovaipoissa ja osaa taas ilmoittaa, koska pitää päästä potalle.

Jospa tää nyt tästä. Saisko tähän väliin pari lomapäivää taudista toipumiseen? Ai ei vai. No kiva käydä välillä töissäkin, alkaa olemaan nämä kotiseinät aika nähty. Kiillotin tänään keittiön kaappien ovenkahvoja tylsyyksissäni.