Mun raskaussisustusvimma iski näköjään vuoden myöhässä. Vai olisko vain, että olen vähän kyllästynyt tähän remppaan ja haluaisin muutosta.

Koska lapsi nukkui pitkät päikkärit lyhyiden, mutta katkonaisten yöunien perään, tein ostoslistaa. Listoja. Ikeaan, Jyskiin, Askoon, Kodin1:een. On se vaan kätevää, kun nykyään pääsee ihan niiltä istumiltaan vertailemaan raheja ja henkareita. Ottaisin kaiken vyötärön alapuolelle sijoittuvan vinyylisenä tai muuten helposti pyyhittävänä, kiitos. Eikä kertakaikkiaan mitään lasia mihinkään. Tai keramiikkaa. Tai kannettomia säilytysvälineitä. Näin se estetiikan taju muuttuu, kun sisustamisapuna on yksi alle kymmenvuotias.

Koska tänään ei pääse kaupoille, mutta mies on iltavuorossa lapsen kanssa, ajattelin aloittaa tän sisustamisjutun hankalimmasta päästä. Eli jo olemassaolevasta. Vapiskaa arkistot ja muut tyhmät laatikot (paitsi ne, joiden sisältö on menossa Pulun huoneen kaappiin, joka löytää Pulun huoneeseen siinä vaiheessa, kun mies saa sähköt ja listat vedettyä, ts. tuskin koskaan), täältä vyöryää yksi inspiroitunut.