Mä kävin eilen deitillä. Olipa kiva taas pitkästä aikaa miettiä, että mitäkös sitä pistäisi päälle ja onkohan tämä kaula-aukko nyt liian antava ekoille treffeille, tsihihi! Korkkaritkin oli. Ihan vain syömässä käytiin miehen kanssa (laillisen, oman aviomiehen). Mutta tosi hauskaa oli silti.

Kokonaiset kaksi (2) tuntia maltettiin olla poissa kotoa, koska Pulu oli ekaa kertaa uusien hoitajien kanssa. Vaikka Pulun tutusta kummisedästä ja hänen avokistaan olikin kyse, niin silti vähän jänskätti. Onnistuttiin me silti puhumaan osan aikaa jostain muustakin kuin Pulusta. Ruoka oli varsin erinomaista ja yhdellä (1) skumppalasillisella kilisteltiin vapauden (suhteellisen) kunniaksi.

Kotona oli kaikki hyvin ja Pulu sammunut ihan normaalisti iltatoimien jälkeen. Ja nukkui tosi hyvin, heräsi yöllä vain yhden (1) kerran! Luxusta.

Tänään käytiin pikaisella maakuntareissulla moikkaamassa Pulun setää valmistujaisten merkeissä. Junamatkailu oli helppoa, mutta takaisinlähtiessä tuli niin kiire, että Pulun pissivaipat unohtuivat matkasta. Että sellaista haisevaa palautetta tällä kertaa näistä bileistä jätettiin. No Pulu itse kuitenkin muistettiin ottaa mukaan, joten tärkeimmät hoidettiin ihan hyvin.

Huomenna olisi tarjolla seuraavat kalaasit. Tällaiseenhan voisi vaikka tottua!