Mikäs sen parempaa, kuin suukki hampaita täynnänsä! Paitsi että ne kaikki neljä (4) kulmuria, jotka ovat hiukan antaneet odotuttaa itseään, tunkevat esiin kerralla. Mitä tästä seuraa?

Lapsi ei taaskaan syö kuin jugurttia, maitoa ja lihapullia. Koska maitoa menee päälle puoli litraa (5 dl +) päivässä, pottaa kaipaillaan läpi yön useampaan otteeseen. Nukkumisen kanssa on vähän sii o soo, viime yönä Pulu saatiin sammumaan kympin (22.00) jälkeen. Hikkailua on holtittomasti, eikä törkeä räkis ollenkaan helpota pikkuihmisen muutenkin kestokurjaa fiilistä. Syliin ei toki saa ottaa, edes lohdutukseksi.

Onneksi Pulu ei ole kuitenkaan katkeroitunut tai mitään, ja kaikenlainen hassuttelu ja pallonpelailu katkaisee märinäputken joksikin aikaa. Tässä kuulkaa äiti-ihmisen luonne kehittyy, kun pakkohassutellaan. Eilenkin meni jopa töissä hassuttelun puolelle, kun yritin bisnesvieraan kanssa ihan väärän tyypin autoon... Mutta siis kuka olisi voinut uskoa, että joku tuntematon yrittää ottaa ihmisiä kyytiin jonkun hotellin edessä, häh?

Nämä olisi onneksi viimeiset hammastulokkaat hetkeen. Luulisin. Montako poskihammasta näillä taaperoilla taas kuuluikaan olla? Ja miten ne saa laskettua?