Pulu on jälleen uusien temppujen herra. Kun nyt vaan viime yön yökukkumisten jälkeisissä muistaisin, mitä ne ovat.

No ainakin vaippaihottumaa on tullut, mutta se ei ehkä tempusta käy. Ollaan sitä hoideltu sinkkivoiteella (ei toimi) ja Bepanthenilla (toimii), sekä reippain ilmakylvyin. Poika digailee ilmakylpyjä tosi kovasti, ja osoittaa suosiotaan ponnekkain pissisuihkuin yltympäriinsä. Pääasiassa tähtäilee kuitenkin isäänsä.

Ilmakylvyttelyä ollaan säestetty leikkimällä kummitädin matkatuliaisilla, nintje-leluilla, joista kani on ihan ihquin. Pulu tavoittelee kania ja osuessaan yrittää ottaa sen käteen. Ei vielä ihan onnistu, mutta harjoitteluintoa riittää. 

Lisäksi Pulu on ruvennut säikkymään kovia ääniä, erityisesti nukkuessaan. Kovan äänen osuessa korvaan Pulu parahtaa hätäitkuun. Kovia ääniä ovat toistaiseksi olleet poliisiauton pilli, oven paukahdus ja ehkä vähän yllättäen äidin peffan osuminen vessanrenkaaseen. Viimeinen erityisesti aiheuttaa reippaat ulahdukset lähes joka kerta, ja tilanne laukeaa ainoastaan maitobaarin äärellä.

Muissa uutisissa: tänään näkivät päivänvalon maitoryynit nro 6, 6 1/2 ja 7. Tunnelmista päätellen numero kahdeksan on myös harkitsemassa ulostautumista. Toivottavasti harkinta-aika on menossa pikaisesti umpeen, tai äiti saattaa olla piakkoin jälleen pikkuisen huonolla tuulella.