Viime yö meni taas ns. jännittävissä tunnelmissa. Kuitenkin siis jotenkin muuten kuin nukkuen. En tiedä onko Pulun uniin mennyt ilma vai hammas vai mökkiretuutus vai päiväkoti. Mutta joku on.

Kaveri heräsi puoli yhdeltä. Ja 20 vaille 1. Ja 10 vaille 1 ja 10 yli 1 jnejnejne. Testailin jopa itse makoilla patjalla lattialla Pulun vieressä käsi Pulun kädessä. Mutta ei auttanut, ylös vaan piti päästä. Ja sit harmitti, kun silmät auki ja kaikkea tyhmää, vaikka oikeastaan häntä olisi vaan maailman eniten nukuttanut. Puoli kolmen pintaan nostin pojan sitten meidän väliin sänkyyn, jossa Pulu viihtyi enimmäkseen höyhensaarilla aamuseiskaan saakka.

Että tässä nyt pitäisi kuulkaa väännellä vähintään puoli-intellektuaalia kirjallista tulosta ja sisältöä, kun ei silmät meinaa pysyä auki. Onneksi on aina tee, ja puolivahingossa myös paahtoleipää. Tunnin päästä saa onneksi lopettaa ja lähtä hakemaan poikaa päiväkodista. Me mennään hiekkikselle syömään hiekkaa ja polkemaan polkuautoa. Ei nyt ihan silmät kiinni hoidu sekään homma, mutta ainakaan Pulu ei ole kovin kriittinen sen suhteen, mitä äiti jorisee.