Olen puunannut sormenpääni verille rempan jäljiltä. Sillain kuvainnollisesti. Käytännössä olen nimittäin löytänyt Methodin pesuaineet. Löysin nämä ihan omatoimisesti, mutta kinuin lisää eri sorttisia maahantuojalta. Ja ah ja voi! Kaikkihan alkoi siitä, kun hankin raskaushormoneissani heräteostoksena  Methodin puhdistussuihkeen. Koska se tuoksui hyvältä.

Methodin verigreippi yleispuhdistusainesuihke. Tuoksuu iloiselta, puhdistaa jopa kuukauden päivät marinoituneen ketsupin vahapöytäliinalta ilman, että tarvii käyttää kynsiä. Eikä tarvitse pestä vedellä jälkeenpäin. Ja sanoinko jo, että tuoksuu iloiselta! Ostin samanhajuisen nestesaippuan, koska haju on niin hyvä. Taapero ei silti onneksi yritä syödä sitä käsiä pestessään.

Näytteenä sain maahantuojalta mantelintuoksuisen lattianpesuaineen. Ihan parasta lattianpesuun lapsiperheessä, koska tätä vain ruikkastaan lattialle pieni tujaus ja sitten pyyhitään. Toisin sanoen, jotkut pienet kädet eivät läträile lattianpesuveden kanssa, koska sellaista ei tarvita! Toimi myös lattiaremppapölyjen poistoon erinomaisesti.

Ihan helmi tuote on myös tämä mintuntuoksuinen ikkunanpesuaine. Se oikeasti tuoksuu varsin neutraalisti mintulta, normiwindexin järkyttävästä ammoniakinkärystä ei ole tietoakaan. Pikkukäpälien jäljet lähtevät ikkunoista kertahutaisulla ja kuivuneet hammastahnaroiskeet ja vellinjämätkin hetken vaikutusajan jälkeen. Mikä parasta, tästä ei näytä jäävän sellaista typerää kalvoa ikkunan tai peilin pinnalle, josta ei meinaa päästä mitenkään eroon.

Että nyt tiedätte, millä tässä torpassa siivotaan.