Ja jottei kukaan ahdistuisi siitä, että täällä sitä vaan yritetään taas laiminlyödä lasta hengiltä, niin Pulu tosiaan kuumeilee rokotuksiaa. Rota ja joku vihurirokko+muita kauheita kulkutauteja lapseen iskettiin. Sijaisterkkariamme laittoi ihan naurattaen, kun Pulu imeksi rota-annoksensa hyvällä ruokahalulla ja röyhtäisi miehekkäästi päälle. Pistäminenkään ei sattunut yhtään, ilmeisesti reisivauvanpyöreys on turruttanut Pulun täyteen tuntemattomuuteen.

Kotona ei sitten enää ollutkaan yhtä huoletonta, vaan koko ilta meni ihan märinäksi. Ja yö kuumeiluksi. Näyttää siltä, että me ollaan tilauksessamme myös unohdettu rastittaa kohta nukkuu sairastaessaan, koska sellaista toimintoa ei ainakaan näin ensikokemuksen perusteella ole Puluun asennettu. Lapsi siis märisi ja häsäsi lähes koko yön, sitä innokkaammin, mitä enemmän kuume nousi. Jossain 38.6:n kohdalla laitoin parasetamolisupon, ja sen jälkeen lapsi taintui pariksi tunniksi. Kuume alkoi laskemaan aamua kohden, mutta tää päivä on kyllä mennyt ihan hunningolle. Lapsi ei muuta kuin vetäis maitoa ja unta, ja säestäis märinällä.

Statistiikka näyttää nyt siltä, että Pulu on kivunnut Gavisconin avulla normikäyrilleen: paino 6835g ja pituus 66.3cm. Silinteri 44.8cm. Sillä on nyt 8 cm pienempi päänympärys kuin mulla. Et aika ihme, että kaveri jaksaa nostaa päänsä ylös. Mutta niin se vaan tekee.

Terkkari arvioi myös muut toiminnot ihan normaaleiksi. Että tällaista tavismeininkiä meillä. Varsinkin nyt kun näyttää tuo pikkutoverin oma immuunijärjestelmä myös aktivoituneen. Poskien ihottumaa hoidellaan viiden (5) päivän Sibicort-kuurilla.

Et näin. Tänään kävin testaamassa yhden paikallisen lastentarvikekirppiksen, josta lähti matkaan mm. liesisuoja (josta en ees ensinäkemältä tajunnut mikä se oli, mutta äititoveri valisti ja kehotti ihmeessä ostamaan, kun sai 90% halvemmalla kuin kaupasta), jättimäinen kirahvimobile (<3 kirahvit), safarieläinpussilakana, äänekkäitä leluja, pehmeitä kirjoja, pieni leikkimatto ja satunnaisia vaatteita. Oon ollut tähän asti lastentarvikekauppakammoinen, mutta opin äititoverilta nerokkaan taktiikan: 1) tehdään kotona lista tarvittavista asioista, 2) etsiydytään kaupassa tarvittavien asioiden luo, 3) napataan mukaan pikaisesti se eniten miellyttävä. Pikaisuutta tietysti helpotti märisevä vauva, joka ei viihtynyt muualla kuin sylissä, joten ei varsinaisesti tehnyt mieli jäädä arpomaan. Nyt kun vielä muistettaisiin hankkia pari kypärämyssyä ennen talven tuloa ja bodyn pidentäjä, niin oltaisiin aika kuosissa kunnes lapsi kasvaa ulos koon 74cm vaatteista.