Tohtori Primrose on täydellistänyt monen kuukauden piinaavan ja yötöitäkin säännöllisesti vaatineen tutkimustyön lopputulemana tehokkaan Alfarupsauttimen pelätyn ja inhotun Yökaasuvaivan torjuntaan ja hoitoon.  Yökaasuvaiva, tuo valitettavan useiden ja väsyneiden pikkulapsiperheiden ongelma häviää perinnetiedon mukaan ajan kanssa. Mutta miksi odotella, kun voisitte hoitaa vaivan kerralla vähintään muutaman tunnin ajaksi?

Assistenttina ja koe-eläimenä toiminut Herra Columba toteaa Alfarupsautinta koekäytettyään näin: "Hhhhm. Uoh" ja haukottelee itsensä uneen. "Tämän mahtavan keksinnön elämäämullistava, ja etenkin yöunia lisäävä voima näkyy heti ensi kädessä äidin silmäpussien pienentymisenä", kertoo Tohtori Primrose ja jatkaa: "Mutta tietysti vauvan unenlaatu on joka lapsiperheessä ykköshuolenaihe. Unen aikana jaddajaddajadda aivojen kehitys sitäjatätä lapsen kasvu." Hän korostaa: "Suositusten mukaan. Tärkeää!"

Alfarupsautin on täysin luonnonmukainen ja ekologisesti kestävä tuote, jonka kytkemiseksi ei tarvitse tietää mitään molekyylibiologiasta, humaanifarmakologiasta tai kemiallisesta sodankäynnistä. Alfarupsautinta ei ole testattu koe-eläimillä eikä sen tuotannossa ole käytetty kemikaaleja. Kliinisten tutkimusten mukaan Alfarupsautin on täysin hypoallergeeninen ja nonkomedogeninen. Alfarupsauttimen käyttö vaatii vain hiukan lihasvoimaa ja toisen silmän raottamisen noin puolisen milliä, jos sitäkään.

Alfarupsautin - ja uni jatkuu. Tilaa oman käyttöliittymäsi avauskoodi jo tänään! 

HUOM. Millainen äiti jättää tilaamatta? Uskallatko riskeerata?