Jestas, että sitä voi tuntea itsensä pöljäksi. Mökkiloman jälkeen oon ihan hukassa. Siis miten voi kolmessa päivässä päästä unohtumaan, miten me normaalisti eletään?

Normaalisti meillä ei ole kummallakaan mitään ruokailurytmiä, mutta eipä ole ruuanlaittajaakaan. Eli äiti on hyvä ja säätää syömisensä lapsen babysitteriviihtyvyyden ja nukkumarytmin mukaan, ei suinkaan iloisten "Syömään!"-kutsuhuutojen saattelemana. Normaalisti myös kaikki muut toiminnot hoidetaan pikkudiktaattorin hoidon sivussa, eikä suinkaan lykätä vaan toveria johonkin toiseen syliin pönkimään siksi aikaa kun... Normaalisti äiti on hetkellisesti vähän pahalla tuulella useasti päivän mittaan, eikä vain iltanukuttamisen aikaan. Normaalisti äiti on vähän väsynyt tasaisesti koko päivän ajan, eikä vain aamuyöheräämisten aikana.

Kun tän uuden normaalin ottaa huomioon, niin tää lomaltapaluu hämmentää huomattavasti vähemmän, eikä arkielo tunnu enää niin raskaalta. Kuvittelin jo hetken olevani sairaana tai huono tai jotain. Mutta oonkin vaan normaalitilassa. Muistaakseni tätä hoidettiin isolla teekupposella ja pienellä valituksella, jonkun tekemättömän kotityön tekemisellä ja reippaalla kävelylenkillä, kunhan poika saadaan herätettyä, vaipatettua ja syötettyä.