Pikkutoverilla oli vähän levottomampi yö. Jatkuvaa kätinää ja levottomuutta, paitsi milloin sai nukkua sylissä. Annoin sille lopulta puolilta öin Panadolia. Poika nukahti. Itse tietysti valvoin vielä tunnin hereillä, että olikohan ne sittenkin vatsavaivoja, että olisko pitänyt vaan antaa Gavisconia.

Aamulla Pulu heräsi kuitenkin ihan Hangon keksinä. Aamupalan jälkeen alkoi armoton hikka ja kätinä jälleen, mutta puoleen päivään mennessä (kesäaikaa) oltiin siitä selvitty. Hengissä, jopa.

Ja suussa kaksi uutta legoa, yläetuhampaiden vierushampaat. Vaikka yö oli vähän raskas, niin olihan tää nyt huomattavasti kustannustehokkaampaa, kuin kasvatella niitä yksi (1) kerrallaan, niin kuin tähän asti.

Sitäpaitsi, olisin varmaan ollut hereillä omien vatsavaivojen takia joka tapauksessa. Joko krapula iski puolitoista vuorokautta (1,5 vrk) myöhässä, tai sit vedin jotain sopimatonta päivällä. Mies söi samaa sapuskaa, mutta sillä onkin sellainen teräsvatsa, että se ei ole yhdelläkään lomareissulla mihinkään turistitauteihin kaatunut.

Kuvittelin myös, että tämä kesäaikaan siirtyminen voisi sekoittaa Pulun normaalin päivärytmin. Mutta skidi hoiti ainakin aamusiirtymänsä mallikkaasti nukkumalla kymmenen minuutin (10 min.) päikkärit. Välipala-aika onkin sitten humahtanut ohi Nukkumatin kaa leikkiessä. No katsellaan. Jos Pulu pysyisi normaalirytmissään, niin me saataisiin alkaa herätä puoli seiskalta puoli kuuden (1/2 7 1/2 6) sijaan. Aika luxuriöösiä!