Eilisillalla oli nukkumaanmeno niin haasteellista, että meinasin ehdottaa miehelle vauvan nukuttamista oikealla kädellä vasemman käytellessä naulapyssyä. Mut hei, syöttäkää itse itkuraivoavaa lasta viidettä tuntia putkeen ilman vessa- tai juomataukoa. Katotaan kellä ei ala hiukan harmittamaan ja väsyttämään.

Tänään on onneksi meno ollut toistaiseksi kevyempää. Käytiin neljän (4) kilsan kärtsälenkillä, josta lapsi itkuraivosi vain loppupuolen. Itkuraivon syynä oli nälkä, joten laitoimme syöden heti kotiinjuostua. (Jos tällä metodilla ei ala maharöllykkä pieneneen, niin laitan reklamaation UKK-säätiölle, tai mikä se on se lafka joka suosittelee kävelyä kuntoiluna.) Molemmat tissit syötiin tyhjiin ennätysvauhtia.

Ja sitten puklattiin kaikki äidin hihaan, rinnuksille ja tasapuolisuuden vuoksi myös omille vaatteille sukkia myöten. Kakat turahtivat sentään heti perään, niin että koko setti meni vaihtoon samalla.

No se setti olikin jo jäänyt pieneksi, niin että viimeistä käyttökertaa tuli juhlittua oikein pieteetillä. Mun pieni poika on jo niin iso, että kasvaa pienimmistä vaatteista ulos. Yhyy. Tyhjennän tän kunniaksi jonkun puolitäysistä muuttolaatikoista, ja kirjoitan päälle että 50-60cm vauvanvaatteet. Ja nyt meen pelastamaan ton yhden sankarin Huitovalta Nyrkiltä.