Pulun pesä on kuoriutumaisillaan listojensahaus-maalipurkinsäilytys-remppakamanotkon alta. Vähänkö ollaan väännetty täällä vuorotellen pitkää päivää remppasiivous-yleissiivouksen ja Pulunvahtaamisen välillä. Siinä samalla tuli vyötettyä lundioitten alimmat hyllyt samettinauhalla, jotta Pulu ei pääsisi tonkimaan kirjoja tutkiskeltavaksi. Mikä puolestaan aiheutti takautuvasti sen, että makuuhuoneeseen piti tehdä tilaa niille huonekaluille, jotka aiemmin estivät Pulua lähentelemästä kirjoja jnejnejne. Ymmärrätte varmaan, miksi tässä siivousoperatsioonissa, jonka päätähtäimessä oli päästä pesemään sahajauho seiniltä, kesti koko viikonloppu.

Pulun ehdoilla edettiin kuitenkin. Koska onhan lapsen päästävä ulos auringonpaisteeseen. Ja äänestämään. Ja nauttimaan herkkuaterioiden haisuista. Nukkuessaan.

Mutta huomenna lähtis viimeinen setti tästä torpasta, tästä remontista, kierrätykseen. Ja sitten päästään hakemaan poikasenmentäviä huonekaluja. Jos se siis kaipaa vierusnukutusta tai merirosvolaivaa. Tai kasvaa noin metrin (1 m). Toiveissa on että kasvais.