Tässä parisen kuukautta synnytyksen jälkeen kroppa alkoi jo käyttäytyä suht normaalisti, mutta nyt mennään taas takapakkia.

Maha ei ole edelleenkään pienentynyt mihinkään normaalimittoihin. Veikkaan, että syynä ovat reippaasti venyneet vatsalihakset ja ylimääräinen vatsanahka, koska paino jatkaa tippumista rapiat 500g viikossa. Peppu mahtuu koon 34 housuihin. Vatsa ei.

Reisien raskausarvet ovat jostain syystä vaalentuneet jo lähes näkymättömiin. Sen sijaan muut raskausarvet loistavat edelleen violetinpunaisina. Veikkaan, että osa niistä on taas tulehtunut, koska kutiavat aika tavalla.

Muutenkin iho otti ja kuivahti viime viikolla niin, että hankin reippaasti rasvaisempaa perusvoidetta. Tilanne on jotenkin hallinnassa.

Myös hiukset ovat yhtäkkiä kuivahtaneet hampuksi. Se ei tule kuitenkaan olemaan ongelma kovinkaan kauan, koska jätän jälkeeni tukottain irronnutta hamppua missä ikinä kuljenkaan. Harkitsen lyhyitä hiuksia ekan kerran elämässäni.

Toisin kuin iho ja hiukset, kynnet voivat edelleen kuin parhaana raskausaikana. Eli leikellä saa useamman kerran viikossa, jos haluaa pitää ne lapsiturvallisina.

Summa summarum. Tänä kesänä ei biksuja, jos ei sitten rakennekynsiäkään. Näistä toisia en ole tosin koskaan ennenkään käyttänyt.