Mökillä nautittiin hyvästä ruuasta ja toivuttiin rokotuksista. Pieni selvisi aika lailla samaan malliin kuin viimeksikin: rotarokotus aiheutti uneliaisuutta ja vatsanväänteitä siihen malliin, että kanniskelimme venkoilevaa ja itkeskelevää pikkusankaria yhtenä yönä parisen tuntia yltympäriinsä. BCG ilmeisesti nostatti vähän lämpöä, koska Pululla oli pää märkänä iltaisin, mutta muuta vaivaa ei siitä tullut.

Mökiltä lähdettiin palailemaan päikkäreiden jälkeen, mikä oli virhe. Pulu ei viihdy autossa, ellei nukuta. No opittiinpahan olemaan autoilematta ilman ennakkoharkintaa.

En tiedä olenko vaihtanut vaippaa jotenkin huolimattomasti ja saanut osani rotaviruskalmoista, mutta viime yönä iski kauhea vatsatauti. En pystynyt edes imettämään, kun oli aika törkeän huono olo, niin että isi iski korviketta natiaisen naamaan. Maistui. Tänään ollaan nukuttu pitkin päivää viimeöisiä väsymyksiä ja etokin on pikkuhiljaa loiventunut siedettävälle tasolle. 

Vähänkö syyllistyttää, että tänään ei ole jaksanut seurustella lapsen kanssa normaaliin tapaan, eikä isikään ole oikein rempalta ehtinyt. No sen verran kuitenkin, että ehti vastaanottaa syliinsä yhden kakkilähetyksen suoraan vasemmasta lahkeesta. Mutta ehkä Pulun kehitys ei tähän torppaa. Tai isin.