Ensimmäisen (1.) kerran ikinä, täällä tänään: Pottakakka! Noin vain käytiin vähän pisulla potalla iltapuuron jälkeen, eikä pisua näkynyt tai kuulunut. Tulikin kakka. Ja voi että me oltiin siitä iloisia. Kyllä kakka on täällä äitiyselämässä vähintään yhtä hyvä kuin pisu, eikös juu.

No riittävän iloitsemisen jälkeen lähetettiin kakka kakkojen hautaustoimiston kautta viimeiselle matkalleen, Pulu jäi lukemaan pottakirjaa kylppäriin puhtaan potan viereen. Kun ehdin vaipan kanssa takaisin... Kakka oli taas täällä. Tällä kertaa kylppärin lattialla, Pulun vartalossa yltympäri napaan saakka, sekä luonnollisesti sukissani ja lahkeissani tässä vaiheessa observointikierrosta.

Notta tulikin siitä sisäsiististä pottakakasta sitten Pululle suihku, kylppärille lattianpesu, hammasharjoile desinfiointikylpy (varmuuden vuoksi) ja vaatteille pesukonekierros. Pesukoneeseen pääsivät myös päivän kirpparilöydöt Rukan turkoosia (!) sadetakkia lukuunottamatta.

Huomenna on jänskäpäivä kun meille tulee yksi pieni tyttö muutamaksi tunniksi Joelin leikkikaveriksi. Jos mä pärjään näin huonosti hienosti yhden kaa, niin kaksi varmaan menee samalla vaivalla?