Enpäs ikinä kuvitellut vetäväni peliin ylläolevaa otsikkoa. Sillä on ollut mielestäni hiukan huono kaiku, koska arvontoja toimittavat blogistit ovat usein a) liikkeellä kaupallisessa tarkoituksessa, b) kalastelemassa lukijoita, c) kalastelemassa hakukonehittejä, d) kalastelemassa kehuja, e) ilahduttamassa kanssaihmisiä huvikseen. Ja pois se minusta. Tätä vuodatusta lukevat ne joita sattuu huvittamaan joka tapauksessa (ja mun mutsi, hikikarpalot ohimoilla joka kerta). Ja sitäpaitsi, näin lapsellisena äitinä, ei aikaa, kiire jnejnejne.

Nyt on kuitenkin tapahtunut sellainen ihme, että skidinimme on tosiaan kohta selviytynyt vuoden (1-v.) suurelta osin ihan omasta ansiostanimme ja muiden mahtavien ihmisten avustuksella. Ja sitä sietää juhlia! Huraa! Jänisräikkä, kermakakku ja foliopalloja! Ja koska onginta oli se lapsuudensynttäreideni lempileikki, vietämme arvonnan niissä tunnelmissa.

Ongintahan perustui siihen, että äidin kanssa näprättiin pikku ylläripusseja, jotka kustomoitiin (vaikkei me silloin näin hienoa termiä käytetty) vieraille esimerkiksi lempivärien tai karkkien mukaan. Sitten synttäreillä vieraat yksi kerrallaan onkivat verhon takaa itselleen yllätyspussin, ja yllätysyllätys, kaikki saivat pussissaan lempparijotain. Oho! Toki ensin piti vieraiden ne pakolliset kuviot suorittaa, eli onnittelut, lahjat, kakku ja synttäristin lempparileikit, mutta lopussa oli palkintona se himoittu ylläripussi.

Nyt ei kuitenkaan vedetä "Prinsessa Ruusu linnassa, linnassa..." sataa kertaa, koska näin virtuaalisesti se ei vain tuntuis samalta se ei ole Pulun lempparileikki. Sen sijaan toivon osallistumisen ilmaisuksi onnittelutoivotuksia Pululle 26.4. johdosta 27.4. mennessä tulevien postauksien kommenttiosastoon. Tietty 26.4. olisi ajankohtaisinta (mutta ymmärrän, joskin pidän moraalisesti jokseenkin arveluttavana, että kaikki eivät notku netissä tiettynä päivänä pelkästään Pulua onnitellakseen). Ihan omin sanoin ja välimerkein saa onnitella.

Jättäkää myös toimiva s-postiosoite, jos arvontaan haluatte osallistua (osallistuminen ei ole pakollista, yhteystietoja ei kerätä mihinkään rekistereihin, eikä niihin suoramarkkinoida tai mainosteta tai mitään jos nyt jotain sellaista epäilitte), koska sähköpostitse aion udella vastaanottajan nimen ja lähetysosoitteen (ei välttis oma, mutta mieluiten Suomessa). Yksi (1) arpa per yksi (1) s-postiosoite, onnitella saa toki vaikka kuinka ziljoona kertaa. Arvonta suoritetaan 27.4. tuoreen yksivuotiaan (vaikkei sais nuolaista ennen kuin tipahtaa, ja toivottavasti muksu ei ehdi tipahdella tässä välillä) toimesta ennen päikkäreitä jos keritään, mutta viimeistään ennen iltapuuroa.

Arvonnassa ei ole palkintona tällä kertaa ja kaikkien suunnattomaksi pettymykseksi Pulun tuotoksia, vaan ihan oman itseni tuottama uniikki taidekäsityöpläjäys (mahtuu Helposti-kuoreen). Lempparivärinsä maininneiden värilemppari pyritään ottamaan huomioon. Palkinto lähtenee voittajalle vapun jälkeen, koska epäilen miehen pysyvän kotona lasta hoitamassa silliaamiaisen jälkimainingeissa. (Ja tirkistelynhaluisille kyynillisille kuva arvontapalkinnosta ilmestyy tänne kunhan vastaanottaja on ehtinyt ilmaista saaneensa pakutin kaulaansa perille.)

Saa onnitella!