Tässä on nyt kolme viikkoa eletty nimiäisuhkan alla vähä vähältä hyvin hitaasti edistyvän rempan keskellä. Tänään on sitten vietetty relailupalautumispäivää.

Oon nukkunut pojan kanssa kahdet päikkärit. Ja ruoka on perustunut täysin eilisen jämiin. Kävimme koko perhe biitsikävelyllä. Ja sitten mies otti ja vei lapsen vähintään lähikuntaan saakka, niin että saan siivoilla ja puuhailla rauhassa. Jopa käydä pitkässä tukoksenpurkusuihkussa. Kotikin alkaa näyttää jo oleellisilta osiltaan kodilta ja yllättävän harva olennainen asia on enää hukassa (kaikki miehen t-paidat).

Alkaa kuulkaa olla ihan älyttömän kevyt fiilis. Jos rempan ja muuton ei tarttis kuulua kenenkään äitiyteen, niin kuulkaa ihan typerin idea ikinä on järjestää ensimmäiset perhejuhlat ikinä rempan keskelle heti muuton jälkimainingeissa. Mutta kiva oli silti nähdä kaikkia. 

Ja jos kellään on kaipuuta erinomaisen voileipäkakun reseptille, niin testatkaas Kinuskikissan kreikkalaista voileipäkakkua:  www.kinuskikissa.fi/. Meni viimeiseen biittiin asti ennätystahtia.