Kert mä tiedän. Kokemuksesta. Rintatukoskiukusta selviämisen top-5:

1.Interventoi kolmihuumekombolla. Heti kun alkaa rintaa juilimaan, lopetetaan kaikki arpominen mahdollisista syistä ja muut toissijaiset toiminnot. Vedetään parasetamoli ja ibuprofeiini käkättimeen ja huuhdellaan alas isolla kupillisella lempimyrkkyä, tässä tapauksessa teetä tai kaakaota. Tässä tapauksessa on fiksumpaa vetää lääkkeitä turhaan kuin jäädä odottelemaan, että oiskohan vai eikö oisko, koska jos jää kelkasta, eikä oiskaan ollut turhaa, niin kipua tulee myös itseään päähän potkimisesta.

2. Pirauta kaverille/miehelle/sukulaiselle. Valittaminen auttaa aina kun kuuntelupuolelta löytyy joku joka ymmärtää jo puhetta.

3. Imetä. Tosi sankariäidit ulisee niin hiljaa, että tissille nukahtava lapsi ei herää. Tällaisten tavismutsien täytyy naamioida ulina esim. tyrskimiseksi, jonka saa houkuteltua esiin esim. lukemalla ihmiselämäkommediaa toisten blogeista tai katsomalla sitä YouTuben reality-tvshöystä.

4. Lämmitä-lypsä/pumppaa. Kun lapsityövoiman selkänahasta on revitty viimeisetkin tehot, rinnan lämmitys helpottaa tyhjennysyrityksiä. Jos ei tyhjene ja/tai ryyni ei lämmityksestä ja/tai tyhjennystoimenpiteistä huolimatta irtoa, anna olla ja koita hetken päästä uudelleen.

5. Herkuttele ja nuku. Ei yhtä aikaa. Herkuttelusta tulee parempi mieli ja täydemmällä mahalla on kivempi herätä hetken päästä. Nukkuminen tuntuu auttavan aina kun siihen pystyy. Peiton voi mutrata tueksi, niin että betonipallo(t) sattuvat edes vähän vähemmän.

Yst. terv. nimim. "Vasen luovutti jo" alias "Ryyni nro 34".