Mun piti ensin rapoilla eilisestä kehnonkehonhuoltoharrastuksestani, mutta tänään puhdistin aamuvarhaisesta liettä ja sen taustaa. Joten multitaskaan nyt parhaaseen superäitimalliin.

Ja kato siis sit kun sä otat sen sun hellan, ja vedät sen sieltä sun seinästä parketille. Niin sit sä kato vasta ymmärrät, miten sun elämänlaatu paranee ainakin 73% siitä, mitä se sulla nyt on. Et vain parissa tunnissa voi sun elämä muuttua siis totaalisesti. Sulle suositellaan niiden mainoksissa ihan mitä sattuu, mut mä sanon sulle, että siis ei ole ammoniakin voittanutta. Et varmista et sun puhdistusaineessa on sun ammoniakit mukana. Ja kun sä puleeraat sun kivettynyttä rasvakerrostumaa, niin otat sun laatikosta sun viimevappuiset ulkosyömäkertakäyttölusikat. Niillä on sun paras rapsuttaa niitä sun tahroja, koska ne ei naarmuta sun emalia. Ja se sun pesuvesisankon sä haluut sit täyttää alle 1/3 täyteen vettä, koska sit kun sun oksu lentää, sinne sun sankoon sun on tosi kätsä ykää.

Haluaisin lähettää terkkuja paikalliselle kuntoilumimmille, että lataa se sun s-passiivi sinne sun jonne ei se sun aurinko paista. Mutten viitsi. Mitä nyt voi sanoa ihmiselle, joka puhuu kuin sun autourheilun ammattilainen? Ja olettaa, että siitä on mitään apua sun mihinkään suuntaan? Olin vetää sitä mimmiä dunkkuun rentoutuksen aikana. Että ei sit oikein se sun rentoutus mennyt sinne sun nappiin.

No nyt kun kuntoilumimmit ja kyökki ovat lakanneet pitämästä meikäläistä jännityksessä, on Pulun vuoro. 38,3 ja noususuunnassa. Voi mun pientä.