Anoppi kävi vierastelemassa, joten tämän päivän päiväkirja sis. vain absoluuttiset kohokohdat. Joihin sisältyy se, että saatiin luomuomenoita Pulun seuraavaa hedelmäkokeilua varten. Että ensi viikolla sit vissiinkin vuorossa omena ja vadelma, koska mustikkasose on hävinnyt meidän kaupan valikoimista ja korvautunut kuningatarsoseella.

10.55 herää

11.30 maito+bataatti+maito

lenkittelyä, leikittelyä

15.06 maito+maito

15.30 1 ml Gaviscon

mm. lattiahengailua

18.13 maito+luumusose+maito

18.38 röyhtäytys

18.45 1 ml Gaviscon

19.45 nukahti

21.05 maito+mustikkasose+maito

21.45 röyhtäytys

22.40 nukahti

Soittelin lastenlääkäritädillekin, joka lupasi, että on ihan OK antaa Gavisconia vain tarpeeseen, eli ei tarvi enää antaa, ellei lapsen oireilu näytä/kuulosta/tunnu vaativan. Tänään ei ole tullut yhtään kaaripuklua, isoja röyhyjä kylläkin ja jonkun verran oli päivällä närästystä ja nieleskelyä. Hän oli myös sitä mieltä, että koska Gaviscon puree näin tehokkaasti ja nopeasti, ei ole todennäköisesti kyse allergiapohjaisesta refluksista, mutta että sen sitten näkee myöhemmin.

Oli mulla jotain muutakin, mutta nyt alkaa silmä lupsua siihen malliin, että lähen täältä netistä litomaan höyhensaarille. Aijoo, kestiskatastrofi muuntui katastrofista pikkuongelmaksi FuzziBunzin auliilla avustuksella. Mutta siitä sitten enemmän huomenna.