Käyn nykyään suihkussa Pulun hengaillessa sitterissä. On vähemmän stressaavaa kuin käydä Pulun nukkuessa ja odotella heräämisparkua. Jota ei ehkä koskaan tule. Mutta jos tulee, niin yleensä heti kun shampoo on päässä ja hoitoaine vasta pilkkeenä silmäkulmassa. Sitterissä istuessa Pulu sentään alkaa antaa äänimerkkejä jo silloin, kun tilanne ei ole vielä akuutisti kriittinen.

Tänään ei sitteristä kuulunut mitään koko suihkun aikana. Veikkasin, että Pulu olisi vaikka voinut nukahtaa.

Tööööt, väärä vastaus. Pulu oli onnistunut muuntamaan paidan kätevästi kaulakoruksi poistamalla kädet hihoista.

Ja välittömästi tämän suuren muotioivalluksen jälkeen Pulu oppi vetämään lelukaaren koiran kahvasta. Mahtavaa toimintaa, paitsi että kahvasta vetämällä alkaa soida metallinen tidididitittititittidii. Kun tittidii loppuu, Pulu haluaa biisin soimaan uudelleen. Ja nousee aika turhautumiskiukku, jos ei heti osu käsi kahvaan ja biisit päälle.

Tätä noidankehää ollaan nyt pyöritetty puolitoista tuntia. Joudun ehkä poistamaan patterin biisikoirasta ennen kuin menee hermo. Paitsi etten henno, kun toinen on niin innoissaan.Eli joudun ehkä hankkimaan jonkun radion tai vastaavan. Kyllä maailmaan meteliä mahtuu, etenkin meteliä, jolla peitellään lapsen lempitittitidiit omilta korvilta.