Pulu on ruvennut osapäiväkakkilakkoon. Tätä ennen on ollut joka vaipassa sinappigraffiti, mutta viime päivinä on satunnaisesti jäänyt joku vaippa välistä.

Eilen vedettiin kuitenkin enkat, kun kakkia ei aamutöräyksen jälkeen näkynyt tai kuulunut pieniä pierunkylkiäisiä lukuun ottamatta koko päivänä. Tai iltana. Tai edes yönä. Aamulla venkoilu olikin sitten sellaista luokkaa, että hyvä kun toveri pysyi parisängyllä. Pinniksestä oli pakko ottaa pois, kun pinnoihin kolisivat sekä pää että raajat. Reippaasta tekemisestä huolimatta kakkia ei kuitenkaan tullut neljällä päätalomaisella turauksella kuin yhden Christien verran. Oiskohan tää nyt merkki siitä, että Pulu alkaa käyttää safkansa ruuansulatuksen kautta ennen poistotoimenpiteitä?

Pitkän vessaistunnon lisäksi muutakin miehekästä on viime aikoina tullut repertuaariin. Joka vaipanvaihdolla pitää nimittäin testailla, onko vehkeet vielä tallella. Toistaiseksi on ollut. Vaipanvaihto vaan vaikeutuu, kun vaihtaja joutuu matkalla tarkistamaan, ettei käsikin jäänyt vaippaan.

Pulu on myös ruvennut röyhtäilemään spontaanisti juominkien aikana ja yrittämään sitterin turvavyönklipsuja auki. Ja syötettäessä pitää tietysti roikkua äidin tissiliiveissä, tisseissä tai vähintään kaula-aukossa. Myös muiden naisten kaula-aukot ovat nykyään vaaravyöhykkeellä. 

Ja kaikista hauskinta ikinä on lentää. Äiti ei jaksa pitkään lennätellä suorilla käsivarsilla, mutta onneksi isi jaksaa. Sylissä ei meinaa myöskään enää kelvata mikään lässy vaaka-asento, vaan pystyyn pitää päästä. Monesti ei kelpaa edes syödä kuin pystyssä, mikä tekee äidin elämästä taas himpun verran haasteellisempaa.

Aijoo. Viime yönä sain kiinni numeron kolmetoista (läpikuultava, vahamainen) ihan yösyötön aluksi. Tuli siinä sitten sivussa lypsettyä ja testailtua syökö pikkuhoudini vielä pullosta, vaikkei ole harjoitusta viime aikoina saanut.

Kyllä vaan syö. Pullosyöttö ei myöskään mitenkään vaikuttanut hämmentävän Pulua, vaan komian loppuröyhtäyksen jälkeen maistui myös au naturel. Ei oo meillä niin justiinsa, kunhan vaan laitetaan sapuskat nassun eteen just sillä sekunnilla kun on nälkä.