Toivottavasti refluksin syy selvisi viikonloppuna. Uusia hampaitahan sieltä pukkaa, kohta on koko setti koossa. Ja toivottavasti loppu refluksille myös. Viime yönä Pulu nukkui koko yön omassa sängyssään, vaikka havahtuikin useasti. Puolen yön aikaan annosteltu Gaviscon ilmeisesti toiminnassa jälleen.

Hampaita oli muissakin uutisissa viikonloppuna. Pulu mätkähti kiipeillessään hampaistolleen eilen. Huulesta hampaat läpi taas. Aika turvoksissa oli se eilen. Tänään onneksi huuli oli lähes normaali, koska tarhassa on koulukuvaus. Olisi ihan kiva saada hyvä kuva, kun edellisestä potretista on lähes tasan vuosi. Ja hyvällä en missään nimessä tarkoita naturalistista tai edes realistista kuvaa, vaan mielellään sellaista mahdollisimman kaunisteltua versiota.

Hampaiden lisäksi viikonlopun teemana olivat vieraat: meillä kävi vieraita, itse kävimme vieraisilla vieraassa paikassa, jossa oli tuttujen lisäksi paljon vieraita. Pulua ei suuremmin näyttänyt hätkäyttävän, ja kakkukin hävisi viimeistä rippua myöden ihan omiin suihin, mutta väsy tuli iltaisin aika aikaisin ja märinällä säestettynä. Vierailuputki katkeaa tänään, sentään ihan tutussa vierailupaikassa tällä kertaa.

Ja jos sitten vaikka ehtisi pesemään pyykkiä ja käymään kaupassa. Haksahdin myös kaiken kiireen ohessa hankkimaan unikoulukirjan, kun tässä nyt on synttäriputken ja pikkujouluputken välissä vielä pari viikkoa aikaa tähän hommaan tuhlattavaksi.