Aikana ennen Pulua pakkasin rinkkaani parit alusvaatteet ja t-paidat, villapaidan, jotkut housut ja toiset sukat. Sekä koneen, kasan kirjoja, suklaata ja muita elämän olennaisia huvituksia. Nyt pakkaan kolme rinkkaa, yhden kirjan, enkä välttis lainkaan konetta, koska ei siellä kuitenkaan mitään kirjoittaa ehdi. Suklaatakaan ei ole hetkeen uskaltanut pitää esillä (supersalmiakit menee vielä  "äidin pastilleina", kun Pulu saa xylitol-pastillinsa, muuten pitää syödä salaa). Kolmeksi mökkipäiväksi tarvitaan:

1) 1. Rinkka

Pulun pöksyt (n. 7 kpl)

Pulun t-paidat ja pitkähihaiset (yht. n. 7 kpl)

Sadekamppeet x 2

Saappaat

Hellekengät

Kasa sukkia + parit villasukat

Hellehattu

Sydvesti

Uninalle

Fleecet ja villapaita

Paloauto, betoniauto, kuorma-auto

2) 2. Rinkka

Pulun hiekkalelut

Pulun pyyhkeet

Pulun lakanat

Lääkkeet

Kosteusvoide ja saunakamat

Saappaita

Pulun kevyttoppakamppeet (jos lämpö näyttää jäävän alle 15:sta, merellä tulee kylmä)

3) Autokassi

autoeväät

varavarusteet autoon pissivahinkojen varalta

lastenkirjoja

lastenlaulu-CD:t

4) Ruokakassit yms.

5) Lakana- ja pyyhekassi kerran kuussa

6) 3. Rinkka

Äidin ja isin vaatteet (satunnaisotannalla: viimeksi unohdin vaihtoalusvaatteet...)

Äidin kirja, isin kirja

hammasharjat

aurinkovoide

lenkkarit

muovailuvahaa ja muita sadekelin huvitusvälineitä

Toista lasta ja etenkin rattaita ajatellen hankimme mies hankki keväällä perhefarmariauton. Kun ensi kesänä Tirpallekin laitetaan oma rinkka ja vaipat ja sitteri ja muut vehkeet, mitä Pulullakin havaittiin tarpeelliseksi onnistuneen mökkielämyksen luomiseksi, niin auton kapasiteetti tuskin riittää. Joudutaan jättämään vähintään oma rinkka kotiin...

Raskausuutisissa: alkaa maha näyttää taas siltä, että tutut leikkiksellä kyselevät, missäs nyt mennään. Jouduin tarjoamaan rehellistä "ei hajuakaan, joku puoliväli plus jotain". Äsken oikein raskauslaskurilla tarkistin, että rv 24+6. Eivät kyllä ne puolivälin hehku ja mystiikka ole vielä tänne löytäneet, mutta sentään eivät muutkaan vaivat iltaväsymystä ja etupainoisuutta lukuun ottamatta. Symfyysikin on lakannut juilimasta ja rautatabut tuntuvat purevan sen verran, että päiväsaikaan pysyy melko hereillä enimmän osan ajasta.