Noin kuukauden (1) sisään meidän olisi tarkoitus lomailla Atlantin rannalla. Koko perhe. Ja miehen lähimmät kaverit. Alkuperäisenä ajatuksena taisi olla jotain niinkin hienoa kuin "yksi (1) lapsi ja kahdeksan (8) aikuista, päästään vaikka kahdestaan illastamaan". Nyt kun miehen ja kavereiden suunnitelmia kuuntelee, ajatus tuntuukin matkan varrella muuntuneen muotoon: "yksi (1) lapsi ja sen äiti (1), voidaan bilettää ja urheilla poikain kaa aamusta iltaan".

Noooh, matkavalmisteluja silti edelleen tehdään. Koska kyl se vaan on niin, että viikko (1) ilman kuravaatteiden kanssa jumppaamista on aika lailla lomaa sit kuitenkin.

1. Matkarattaat. Mehän ollaan pärjätty yksillä (1) Teutonia Funeilla Pulun koko vauva+taaperoaika. Mutta ei aiota ottaa niitä mukaan painon ja hajoamisriskin takia (joutuisi laittamaan ruumaan, ja ihan sivustakatsojanakin on käynyt selväksi, että ei juurikaan alkuperäistä vastaavina ne tahtoo sieltä takaisin ilmestyä). Katselimme käytettyjä sillä silmällä, mutta saadaankin kanssaäidiltä niiden kakkosmatkarattaat lainaan. <3.

2. Passikuva. Passikuva käytiin Pulusta otattamassa ketjujen ulkopuolisessa kuvaamossa, jossa oli näyteikkunassa paljon pikkulasten kuvia. Homma toimi kuin rasvattu, Pulu ei edes ehtinyt leväyttämään normaalia linssiludehymyään ja Poliisille kelpasi.

3. Passi. Käytiin paikallisella poliisiasemalla anomassa passia. Passia varten tarvittiin poissaolevan huoltajan suostumus alaikäisen passin hakemista varten, passia hakeva alaikäinen, 1 kpl passikuva, toinen huoltaja, banaani (joka kyllä hävisi alta aikayksikön kyseisen alaikäisen toimesta), ja käteistä passin maksamiseksi. Koko operaatiossa meni noin 10 min., koska aika oli tilattu etukäteen.

Nyssitte pitäisi käydä noukkimassa se passi ja siirtyä konkreettisempiin matkavalmisteluihin. Onx kellään kokemusta, että mitä taapero tarvii etelän ei-aurinkolomalla? Vienkö täältä omat vaipat? Safkoja ei vissiin tarvi viedä, kun Pulu syö tosi reippaasti ihan aikuisten ruokaa.

Arvatkaa muuten, ehdottiko mies alunperin halvimpia lentoja? Just niitä, missä saa reippailla kahdet (2x) vaihdot Euroopan vilkkaimmilla kentillä? 

Arvatkaa lennetäänkö suorilla lennoilla sit kuitenkin?